Premium B2B aanbod

Kwalitatieve en snelle dienstverlening

Full service pakket (AIA / EPC / KEI)

Erkende asbestinspecteurs

Premium B2B aanbod

Kwalitatieve en snelle dienstverlening

Full service pakket (AIA / EPC / KEI)

Erkende asbestinspecteurs

Wij zijn Huispunt

Huispunt is een jonge, gedreven ‘one-stop servicepunt’ voor keuringen en attesten voor woningen, gebouwen en bedrijven. Wij bieden onze klanten een persoonlijke, uitmuntende all-round service. Huispunt is de specialist bij uitstek in asbestinventarisatie en asbestsloopopvolging. Maar uiteraard bent u bij Huispunt ook aan het beste adres voor KEI attesten, EPC attesten, erkende schattingen, etc.

 

Het Huispunt team heeft een stevige ervaring in de bouwsector en beschikt over een imposant B2B netwerk (notarissen, vastgoedexperts, specialisten in specifieke domeinen,…). We zijn in heel Vlaanderen actief en werken uitsluitend met uitstekend opgeleide en gecertificeerde professionals. We zijn ondertussen flink op weg, om binnen onze niche, één van de grootste studiebureaus in Vlaanderen te worden.

Contacteer ons
Inspecteurs

Ons Team

Wij bieden onze klanten een persoonlijke, uitmuntende all-round service

persoon

Irja

Office manager

persoon

Matthias

Head of Field Operator

persoon

Yuri

Head of Field Operator

persoon

Wesley

Asbestdeskundige

persoon

Alina

Asbestdeskundige

Hulp nodig bij de certificaten van uw woning?

Bij Huispunt staan we niet enkel in voor uw ASBESTATTEST. Samen met onze professionele partners helpen we u graag verder met alle certificaten voor uw woning: EPC ATTEST, KEI ATTEST.

posters van huispunt

Huispunt staat in voor alle attesten die u nodig heeft bij de verkoop, verhuur of overdracht. Wij bieden u administratieve ondersteuning bij de aanvraag en de verwerking van deze attesten.

Contacteer ons
ingenieurs

Vraag een offerte aan

Sinds november 2022 is het asbestattest verplicht bij de verkoop van een gebouw dat vóór 2001 werd gebouwd. Huispunt bezorgt u binnen 5 werkdagen een erkend attest.

BE 0736 416 674 - alle rechten voorbehouden

Made by